Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Játra na červeném víně

lanvin
6hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

326 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky7g sacharidy4g bílkoviny

Játra na bílém víně a šalotce.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g kuřecích jater
  • 6 ks šalotek
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce másla
  • 1 snítka rozmarýnu
  • 1 lžíce hnědého cukru
  • 5 lžic octa balsamico
  • 150 ml bílého suchého vína
  • 150 ml kuřecího vývaru
  • 2 špetky soli
  • 3 špetky mletého pepře

Postup přípravy

  • Očištěná játra a nakrájenou šalotku orestujte na oleji s máslem. Orestovaná játra vyndejte na talíř.
  • Na pánev k šalotce přidejte nasekaný rozmarýn a cukr, nechte cukr lehce zkaramelizovat, přidejte ocet, vývar, víno a omáčku za stálého míchání zredukujte na polovinu.
  • Hotovou omáčku osolte, opepřete, do omáčky vložte játra a prohřejte je.
Těstovinový salát s pekingským zelím

Těstovinový salát s pekingským zelím

2 hlasy
55min 621kJ 120 Kč
Čokoládové perníkové kostky

Čokoládové perníkové kostky

3 hlasy
1h a 30min 1553kJ 200 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Telecí játra na cibulce

Telecí játra na cibulce

11 hlasů
40min 810 kJ 140 Kč
Kuřecí játra s cibulkou

Kuřecí játra s cibulkou

7 hlasů
30min 683 kJ 55 Kč
Kuřecí játra se žampióny

Kuřecí játra se žampióny

18 hlasů
35min 370 kJ 79 Kč
Játra s medem

Játra s medem

7 hlasů
30min 1043 kJ 80 Kč
Kuřecí játra na česneku

Kuřecí játra na česneku

7 hlasů
30min 666 kJ 60 Kč
Ražničí s drůbežími játry

Ražničí s drůbežími játry

11 hlasů
45min 418 kJ 90 Kč

Články nejen o vaření