Prostreno.cz

Fenykl s rajčaty

Fenykl s rajčaty na bílém víně jako skvělá příloha k masu.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 40min

    15min příprava

    25min vaření

  • 268 kJ / 64 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy6g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. Na plech s pečicím papírem rozložte očištěný, překrojený fenykl, osolte, opepřete, pokapejte olejem, podlijte vínem a pečte v troubě 25 minut.
  3. Asi 10 minut před koncem pečení přidejte k fenyklu, rajčata, nasekanou petrželku a vše lehce promíchejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,93g
  • Sacharidy:

    83,51g
    • Cukry:

      11,20g
  • Tuky:

    103,63g
  • Vláknina:

    33,10g

Aktivita pro spálení: 64 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

19

minut uklízení



Podobné recepty

Fenyklový salát

(10 hlasů)
30min
715 kJ

Salát s fenyklem

(14 hlasů)
15min
598 kJ

Salát s čerstvým fenyklem

(12 hlasů)
15min
398 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Fenykl s rajčaty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat