Prostreno.cz

Rýžový nákyp

Rýžový nákyp s kukuřicí a špenátem.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 55min

    15min příprava

    40min vaření

  • 496 kJ / 118 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny5g
sacharidy12g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rýži dejte do osolené vody a vařte 10 minut. Pak rýži sceďte.
  2. Jarní cibulku nakrájejte na kolečka, omytý špenát nakrájejte na větší kousky.
  3. V zapékací misce promíchejte rýži, scezenou kukuřici, špenát, jarní cibulku, oregano, vejce a sýr. Dochuťte solí a pepřem. Na směs rýže položte plátky másla.
  4. Pečte přikryté v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 30 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    73,61g
  • Sacharidy:

    243,10g
    • Cukry:

      19,20g
  • Tuky:

    128,10g
  • Vláknina:

    72,59g

Aktivita pro spálení: 118 kcal

14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení



Podobné recepty

Rýžový nákyp

(44 hlasů)
45min
827 kJ

Jablečný rýžový nákyp

(16 hlasů)
35min
406 kJ

Rýžový nákyp

(13 hlasů)
1h a 15min
699 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

hedvika
23.04.2016
heenna
13.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Rýžový nákyp

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat