Prostreno.cz

Zapečený květák s hermelínem

Kdo miluje hermelín určitě si pochutná.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 1h a 10min

    20min příprava

    50min vaření

  • 718 kJ / 171 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy3g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Květák uvařte v osolené vodě. Uvařený květák rozdělte na malé kousky, promíchejte s drobně pokrájeným salámem a nakrájeným hermelínem.
  2. Přidejte nakrájenou cibuli, nasekanou pažitku a nakrájenou papriku.
  3. Směs dejte do máslem vymazaného pekáčku, zalijte se solí a pepřem rozšlehanými vejci a smetanou.
  4. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 30-40 minut. Podávejte s bramborem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    58,42g
  • Sacharidy:

    91,16g
    • Cukry:

      15,20g
  • Tuky:

    193,35g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 171 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Květák se slaninou

(12 hlasů)
50min
756 kJ

Zapečený květák s pórkem

(12 hlasů)
1h a 10min
363 kJ

Zapečený květák s nivou

(17 hlasů)
60min
522 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Zapečený květák s hermelínem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat