Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Dušené filé z tresky

lanvin
9hlasů
Hodnotit

30min

15min příprava

15min vaření

281 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:2g tuky1g sacharidy10g bílkoviny

Kousky filé v kokosovém mléce.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g filetů z tresky bez kůže
  • 100 ml bílého vína
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 1 ks malé chilli papričky
  • 100 ml kokosového mléka
  • 4 špetky soli
  • 1/2 svazku čerstvého koriandru
  • 2 lžíce světlé sójové omáčky
  • 2 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy

  • Filé nakrájejte na menší kousky a osolte.
  • Jarní cibulku nakrájejte na větší kousky, polovinu koriandru nasekejte, polovinu si nechte na zdobení.
  • Bílé víno, sójovou omáčku, citrónovou šťávu, velmi jemně nakrájenou papričku bez semínek a vývar přiveďte k varu, do vývaru vložte porce ryby, přidejte jarní cibulku, koriandr a duste zvolna 5 minut.
  • Ryby opatrně otočte a duste dalších 5 minut.
  • Přidejte kokosové mléko, prohřejte a podávejte ozdobené koriandrem.
Sýrový salát s jahodami

Sýrový salát s jahodami

1 hlas
20min 739kJ 99 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Treska v mandlích

Treska v mandlích

9 hlasů
50min 870 kJ 160 Kč
Treska na másle

Treska na másle

18 hlasů
35min 927 kJ 160 Kč
Treska s celerem a pórkem

Treska s celerem a pórkem

7 hlasů
35min 342 kJ 150 Kč
Treska na kari

Treska na kari

6 hlasů
1h a 5min 406 kJ 170 Kč
Treska na slanině

Treska na slanině

8 hlasů
45min 690 kJ 90 Kč
Treska v šafránové omáčce

Treska v šafránové omáčce

5 hlasů
1h a 10min 341 kJ 200 Kč

Články nejen o vaření