Prostreno.cz

Dušené filé z tresky

Kousky filé v kokosovém mléce.

22.05.2013 lanvin
30min

15min příprava

15min vaření

207 kJ / 49 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filé nakrájejte na menší kousky a osolte.
  2. Jarní cibulku nakrájejte na větší kousky, polovinu koriandru nasekejte, polovinu si nechte na zdobení.
  3. Bílé víno, sójovou omáčku, citrónovou šťávu, velmi jemně nakrájenou papričku bez semínek a vývar přiveďte k varu, do vývaru vložte porce ryby, přidejte jarní cibulku, koriandr a duste zvolna 5 minut.
  4. Ryby opatrně otočte a duste dalších 5 minut.
  5. Přidejte kokosové mléko, prohřejte a podávejte ozdobené koriandrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    36,60 g
  • Sacharidy:

    46,60 g
    • Cukry:

      12,60 g
  • Tuky:

    43,90 g
  • Vláknina:

    9,00 g

Aktivita pro spálení:

49 kcal
6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení





Podobné recepty

Treska v mandlích

(9 hlasů)
50min
774 kJ

Treska na másle

(34 hlasů)
35min
1286 kJ

Treska s celerem a pórkem

(7 hlasů)
35min
518 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

koriandr

23 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T18 g

jarní cibulka

32 kcal / 100g
B1 g
S7 g
T0,2 g

vývar zeleninový sypký

0 kcal / 100g
B0 g
S0,7 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené filé z tresky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba