Prostreno.cz

Dušené filé z tresky

Kousky filé v kokosovém mléce.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 289 kJ / 69 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny10g
sacharidy2g
tuky2g

Ingredience na

  • 700 g filetů z tresky bez kůže
  • 100 ml bílého vína
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • 1 svazek jarní cibulky
  • 1 ks malé chilli papričky
  • 100 ml kokosového mléka
  • 4 špetky soli
  • 1/2 svazku čerstvého koriandru
  • 2 lžíce světlé sójové omáčky
  • 2 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy

  1. Filé nakrájejte na menší kousky a osolte.
  2. Jarní cibulku nakrájejte na větší kousky, polovinu koriandru nasekejte, polovinu si nechte na zdobení.
  3. Bílé víno, sójovou omáčku, citrónovou šťávu, velmi jemně nakrájenou papričku bez semínek a vývar přiveďte k varu, do vývaru vložte porce ryby, přidejte jarní cibulku, koriandr a duste zvolna 5 minut.
  4. Ryby opatrně otočte a duste dalších 5 minut.
  5. Přidejte kokosové mléko, prohřejte a podávejte ozdobené koriandrem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,60g
  • Sacharidy:

    49,10g
    • Cukry:

      7,60g
  • Tuky:

    37,70g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 69 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Dušené filé z tresky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat