Prostreno.cz

Králík dušený s fenyklem

Dietní králičí maso s fenyklem.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 2h a 0min

    20min příprava

    1h a 40min vaření

  • 530 kJ / 126 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny18g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Ve velké hluboké zapékací pánvi orestujte slaninu, přidejte kousky králíka a orestujte 2 minuty na každé straně, nebo dokud pěkně nezhnědne. Odstraňte králíka a slaninu z pánve.
  3. Do stejné pánve přidejte fenykl, šalotku, baby karotku a restujte 5 minut.
  4. Přidejte kuřecí vývar, hořčici, kousky králíka a slaninu, podle chuti osolte a opepřete, promíchejte a přikryjte.
  5. Pečte přibližně 1 až 1 a 1/2 hodiny. Během pečení králíka několikrát přelijte vypečenou šťávou s vývarem.
  6. Králíka podávejte se zeleninou a těstovinami, ozdobené koprem.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    99,80g
  • Sacharidy:

    114,50g
    • Cukry:

      20,34g
  • Tuky:

    58,30g
  • Vláknina:

    34,00g

Aktivita pro spálení: 126 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Králík se sušenými švestkami

(11 hlasů)
1h a 35min
947 kJ

Králík na bazalce

(6 hlasů)
1h a 25min
752 kJ

Králík na houbách

(9 hlasů)
1h a 30min
591 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Králík dušený s fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat