Prostreno.cz

Tresčí karbanátky

Rybí karbanátky s anglickou slaninou.

Ohodnotit
(11 hlasů)
  • 1h a 10min

    30min příprava

    40min vaření

  • 663 kJ / 158 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy8g
tuky10g

Ingredience na

  • 500 g tresky
  • 600 g brambor
  • 200 g anglické slaniny
  • 2 ks cibule
  • 1 ks vejce
  • 3 špetky soli
  • 4 snítky nasekané zelené petrželky
  • 2-4 lžíce strouhanky
  • 100 ml oleje na smažení

Postup přípravy

  1. Brambory uvařte ve slupce, uvařené oloupejte a nastrouhejte do mísy.
  2. Přidejte jemně nasekanou tresku, na malé kousky nakrájenou anglickou slaninu, vejce, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, sůl, nasekanou petrželku a podle potřeby trochu strouhanky.
  3. Tvořte karbanátky, které z obou stran pečte na oleji.
  4. Upečené nechte okapat na papírovém ubrousku.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Tresčí karbanátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat