Prostreno.cz

Telecí medailonky se zeleným pepřem

Jemné telecí maso s pikantní omáčkou.

10.07.2013 lanvin
50min

10min příprava

40min vaření

812 kJ / 194 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso potřete rozmarýnem, tymiánem, solí a pepřem.
  2. Na části másla velmi krátce medailonky orestujte, pak je uložte na talíř.
  3. Na stejnou pánev přidejte máslo, zelený pepř, krátce orestujte a pak přidejte vodu a whisky. Snižte teplotu a vařte, až se alkohol odpaří.
  4. Pak vraťte maso na pánev, přidejte smetanu, zakryjte pánev a vařte asi 10-15 minut.
  5. Podávejte se zeleným salátem a bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    123,43 g
  • Sacharidy:

    14,00 g
    • Cukry:

      3,13 g
  • Tuky:

    79,84 g
  • Vláknina:

    5,10 g

Aktivita pro spálení:

444 kcal
55

minut jízdy na kole

42

minut běhu

132

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí na pivu

(6 hlasů)
1h a 50min
408 kJ

Telecí kostky na černém pivě

(8 hlasů)
1h a 5min
480 kJ

Telecí závitky z trouby

(11 hlasů)
1h a 45min
614 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

Avatar
Avatar verrca
13.06.2016
Avatar hedvika
01.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí medailonky se zeleným pepřem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba