35min
15min příprava
20min vaření
704 kJ
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:14g tuky7g sacharidy4g bílkoviny
Můžete podávat jako přílohu, nebo lehký hlavní chod.
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
450 g
zelených fazolových lusků
450 g
žlutých fazolových lusků
4 lžíce
másla
2 lžíce
ořechového oleje
130 g
hrubě nasekaných ořechů
4 snítky
nasekané zelené petrželky
3 špetky
soli
2 špetky
čerstvě mletého pepře
Postup přípravy
Lusky uvařte v lehce osolené vodě, uvařené sceďte a nechte dobře okapat.
Na pánvi s rozehřátým máslem a olejem lusky orestujte, přidejte ořechy a nasekanou petrželku.
Promíchejte a hned podávejte.