Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pečené maso s fazolkami

lanvin
9hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

549 kJ

energetická hodnota na 100g

70 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:11g tuky3g sacharidy4g bílkoviny

Restované pečené maso s lusky.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 200 g zelených fazolek
  • 250 g pečeného vepřového masa - nebo kuřecího masa
  • 2 ks cibule
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 100 ml bílého vína
  • 2 špetky soli
  • 3 špetky čerstvě namletého pepře
  • 3 snítky meduňky

Postup přípravy

  • Lusky překrojte na polovinu povařte 6 minut v mírně osolené vodě. Uvařené lusky sceďte.
  • Uzené maso nakrájejte na kostky, cibuli najemno.
  • Na pánvi s olejem nechte zesklovatět cibuli, přidejte nakrájené maso, orestujte, přidejte lusky podlijte vínem a prudkém ohni míchejte 3-5 minut.
  • Podle chuti osolte, opepřete, posypte meduňkou a podávejte.
TIP:

Můžete využít zbytek masa, které vám zbylo od oběda.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Jehněčí maso s mrkví

Jehněčí maso s mrkví

5 hlasů
1h a 45min 500 kJ 420 Kč
Maso s fazolemi

Maso s fazolemi

10 hlasů
1h a 15min 488 kJ 185 Kč
Telecí maso s chřestem

Telecí maso s chřestem

6 hlasů
1h a 15min 556 kJ 180 Kč
Špízy s uzeným masem

Špízy s uzeným masem

8 hlasů
40min 350 kJ 170 Kč
Vepřové s pivní omáčkou

Vepřové s pivní omáčkou

6 hlasů
1h a 30min 576 kJ 160 Kč
Hovězí maso s hráškem

Hovězí maso s hráškem

5 hlasů
1h a 15min 518 kJ 210 Kč

Články nejen o vaření