Prostreno.cz

Pečené maso s fazolkami

Restované pečené maso s lusky.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 571 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy4g
tuky11g

Ingredience na

  • 200 g zelených fazolek
  • 250 g pečeného vepřového masa - nebo kuřecího masa
  • 2 ks cibule
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 100 ml bílého vína
  • 2 špetky soli
  • 3 špetky čerstvě namletého pepře
  • 3 snítky meduňky

Postup přípravy

  1. Lusky překrojte na polovinu povařte 6 minut v mírně osolené vodě. Uvařené lusky sceďte.
  2. Uzené maso nakrájejte na kostky, cibuli najemno.
  3. Na pánvi s olejem nechte zesklovatět cibuli, přidejte nakrájené maso, orestujte, přidejte lusky podlijte vínem a prudkém ohni míchejte 3-5 minut.
  4. Podle chuti osolte, opepřete, posypte meduňkou a podávejte.

TIP:

Můžete využít zbytek masa, které vám zbylo od oběda.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pečené maso s fazolkami

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat