Prostreno.cz

Jehněčí na kardamomu

Jehněčí kotletky,  mrkev a cibule s kořením chilli.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 662 kJ / 158 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy12g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 160 °C.
  2. Na větší pánvi rozehřejte olej a orestujte na silnější nudličky nakrájenou mrkev a cibuli nakrájenou na kolečka. Mrkev a cibuli dejte do pekáčku.
  3. Maso osolte a obalte v mouce.
  4. Maso vložte do pánve a narychlo osmažte při vysoké teplotě asi 5 minut dokud maso nezhnědne po obou stranách.
  5. Přendejte maso do pekáčku k mrkvi a cibuli.
  6. Bobkový list, kardamom, římský kmín, chilli pastu (sambal oelek) a kokosové mléko, dobře promíchejte a směsí přelijte kotlety.
  7. V předehřáté troubě pečte asi 1,5-2 hodiny dokud maso nezměkne.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně s malinami

(18 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(27 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(28 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Jehněčí na kardamomu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat