Prostreno.cz

Guláš na pivu

Hovězí maso s pivem je dobrá kombinace.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 2h a 0min

    15min příprava

    1h a 45min vaření

  • 398 kJ / 95 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy7g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso a očištěnou mrkev nakrájejte na kostky.
  2. Na sádle nechte zpěnit pokrájenou cibuli, přidejte maso, opepřete, přidejte kmín a společně restujte za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule.
  3. Podlijte asi polovinou piva a pod pokličkou duste do změknutí masa. V polovině dušení přidejte nakrájenou mrkev.
  4. Během dušení podlévejte pivem.
  5. K měkkému masu přidejte rozdrobený nebo nastrouhaný chléb, majoránku a povařte do zhoustnutí.
  6. Nakonec přidejte rozmačkaný česnek, případně dosolte.





Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s našlehanou ricottou

(20 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Omeleta s brokolicí

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Guláš na pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat