Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Guláš z vepřových jater

Mikeš
12hlasů
Hodnotit

40min

15min příprava

25min vaření

445 kJ

energetická hodnota na 100g

80 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky4g sacharidy6g bílkoviny

Rychlý guláš z jater na bílém víně.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 300 g vepřových jater
  • 2 ks cibule
  • 150 ml bílého vína
  • 40 ml tmavé sójové omáčky
  • 4 lžíce kečupu
  • 1/2 lžičky kari koření
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 2 špetky majoránky
  • 4 špetky soli
  • 2 špetky mletého bílého pepře
  • 4 lžíce oleje
  • 2 ks jarní cibulky

Postup přípravy

  • Na oleji orestujte nakrájenou cibuli, česnek, přidejte na kousky nakrájená játra, papriku a zprudka osmahněte.
  • Zalijte vínem, sójovou omáčkou a asi 250 ml vody, přidejte kari koření a duste doměkka.
  • Před dodušením přidejte kečup a majoránku.
  • Podle chuti osolte, opepřete, posypte cibulkou a podávejte.
  • Játrový guláš můžete podávat jen tak s chlebem, pečivem anebo s vařenou rýží.
Květákový salát s jablky

Květákový salát s jablky

60min 260kJ 120 Kč

Podobné recepty

Gulášová polévka

Gulášová polévka

9 hlasů
1h a 35min 279 kJ 150 Kč
Zvěřinový guláš

Zvěřinový guláš

18 hlasů
1h a 50min 868 kJ 211 Kč
Zaječí guláš

Zaječí guláš

7 hlasů
1h a 25min 506 kJ 120 Kč
Jehněčí kotlík se zeleninou

Jehněčí kotlík se zeleninou

13 hlasů
55min 396 kJ 265 Kč
Hovězí guláš

Hovězí guláš

11 hlasů
1h a 35min 423 kJ 160 Kč
Vepřový guláš se zeleninou

Vepřový guláš se zeleninou

11 hlasů
1h a 50min 477 kJ 150 Kč

Články nejen o vaření