Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Restované vepřové plátky

lentilka
13hlasů
Hodnotit

35min

15min příprava

20min vaření

129 kJ

energetická hodnota na 100g

150 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky1g sacharidy0g bílkoviny
minutka z vepřové panenky s žampióny

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 lžíce oleje z hroznů
  • 600 g vepřové panenky
  • 1 ks cibule
  • 200 g naložených čínských hub - nebo žampiónů
  • Na omáčku
  • 2 lžíce oleje z hroznů
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 3 lžičky sójové omáčky
  • 1 lžíce rýžového octa
  • 2 lžičky hořčice

Postup přípravy

  • Maso a cibuli nakrájejte na tenké plátky,maso dlaní lehce naklepejte a na oleji z hroznů restujte maso a cibuli přibližně 7 minut.
  • Přidejte na tenké plátky nakrájené houby a duste 3 minuty.
  • Vyšlehejte zbývající hroznových olej, sezamový olej, sójovou omáčku, rýžový ocet a hořčici a přidejte omáčku k masu ,duste ještě 2 minuty.
  • Podávejte s rýži.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Články nejen o vaření