Prostreno.cz

Restované vepřové plátky

minutka z vepřové panenky s žampióny
Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 855 kJ / 204 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy7g
tuky19g

Ingredience na

  • 4 lžíce oleje z hroznů
  • 600 g vepřové panenky
  • 1 ks cibule
  • 200 g naložených čínských hub - nebo žampiónů
  • Na omáčku
  • 2 lžíce oleje z hroznů
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 3 lžičky sójové omáčky
  • 1 lžíce rýžového octa
  • 2 lžičky hořčice

Postup přípravy

  1. Maso a cibuli nakrájejte na tenké plátky,maso dlaní lehce naklepejte a na oleji z hroznů restujte maso a cibuli přibližně 7 minut.
  2. Přidejte na tenké plátky nakrájené houby a duste 3 minuty.
  3. Vyšlehejte zbývající hroznových olej, sezamový olej, sójovou omáčku, rýžový ocet a hořčici a přidejte omáčku k masu ,duste ještě 2 minuty.
  4. Podávejte s rýži.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    16,10g
  • Sacharidy:

    25,50g
    • Cukry:

      7,60g
  • Tuky:

    204,15g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 204 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Restované vepřové plátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat