Prostreno.cz

Restované vepřové plátky

minutka z vepřové panenky s žampióny
01.04.2014 lentilka
35min

15min příprava

20min vaření

847 kJ / 202 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso a cibuli nakrájejte na tenké plátky,maso dlaní lehce naklepejte a na oleji z hroznů restujte maso a cibuli přibližně 7 minut.
  2. Přidejte na tenké plátky nakrájené houby a duste 3 minuty.
  3. Vyšlehejte zbývající hroznových olej, sezamový olej, sójovou omáčku, rýžový ocet a hořčici a přidejte omáčku k masu ,duste ještě 2 minuty.
  4. Podávejte s rýži.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,12 g
  • Sacharidy:

    15,12 g
    • Cukry:

      6,39 g
  • Tuky:

    45,69 g
  • Vláknina:

    1,90 g

Aktivita pro spálení:

118 kcal
14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

naložené artyčoky

53 kcal / 100g
B2 g
S11 g
T0,1 g

rýžové vafle

380 kcal / 100g
B7 g
S82 g
T2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Restované vepřové plátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba