Prostreno.cz

Restované vepřové plátky

minutka z vepřové panenky s žampióny
Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 184 kJ / 44 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny0g
sacharidy1g
tuky4g

Ingredience na

  • 4 lžíce oleje z hroznů
  • 600 g vepřové panenky
  • 1 ks cibule
  • 200 g naložených čínských hub - nebo žampiónů
  • Na omáčku
  • 2 lžíce oleje z hroznů
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 3 lžičky sójové omáčky
  • 1 lžíce rýžového octa
  • 2 lžičky hořčice

Postup přípravy

  1. Maso a cibuli nakrájejte na tenké plátky,maso dlaní lehce naklepejte a na oleji z hroznů restujte maso a cibuli přibližně 7 minut.
  2. Přidejte na tenké plátky nakrájené houby a duste 3 minuty.
  3. Vyšlehejte zbývající hroznových olej, sezamový olej, sójovou omáčku, rýžový ocet a hořčici a přidejte omáčku k masu ,duste ještě 2 minuty.
  4. Podávejte s rýži.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Restované vepřové plátky

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat