Prostreno.cz

Hlíva na špenátu

hlíva zapečená se špenátem
23.04.2014 lentilka
35min

15min příprava

20min vaření

1233 kJ / 294 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Odstraňte z hlívy všechny tvrdé části
  2. Rozehřejte velkou pánev se 2 lžícemi olivového oleje ,přidejte špenát a nechte lehce zavadnout
  3. Olej prošlehejte metličkou s hořčici , majonézou , likérem , solí,pepřem , česnekem a cukrem .
  4. Do malé zapékací misky dejte vrstvu hlívy,vrstvu špenátu,přelijte omáčkou a opět dejte vrstvu hlívy,vrstvu špenátu a přelijte omáčkou.
  5. Pečte 20 minut v troubě předehřáté na 180°C

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    257,06 g
  • Sacharidy:

    301,43 g
    • Cukry:

      19,06 g
  • Tuky:

    185,65 g
  • Vláknina:

    206,74 g

Aktivita pro spálení:

734 kcal
91

minut jízdy na kole

69

minut běhu

219

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

Mletý pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Hlíva ústřičná

41 kcal / 100g
B2,9 g
S6,94 g
T0,19 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hlíva na špenátu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba