Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Treska na česneku a rajčatech

lanvin
9hlasů
Hodnotit

60min

15min příprava

45min vaření

234 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:5g tuky1g sacharidy0g bílkoviny
dušená treska s rajčaty a bylinkami

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 400 g filé tresky
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 4 stroužky česneku
  • 1 ks středně velká cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 350 g oloupaných rajčat
  • 1 hrst nasekaných bylinek - petrželka a bazalka
  • 2 špetky pískového cukru
  • sůl

Postup přípravy

  • Filé pokapejte citronem a nechte 15 minut odležet.
  • Mezitím na oleji poduste nesekaný česnek a nakrájenou cibuli, oloupaná,nakrájená rajčata a nasekané bylinky,ochuťte solí a cukrem.
  • Filé vložte do zapékací mísy a zalijte připravenými rajčaty
  • Duste v troubě předehřáté na 180°C přibližně 25 až 30 minut.
Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

Kuřecí prsa s dušenými kopřivami

1h a 20min 515kJ 140 Kč
Chřest s vařenými vejci

Chřest s vařenými vejci

35min 741kJ 140 Kč

Podobné recepty

Články nejen o vaření