Prostreno.cz

Česnekové chleby s mozzarellou

Voňavá ciabata s mozzarellou.

27.05.2014 lentilka
30min

15min příprava

15min vaření

1173 kJ / 280 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pánev s nepřilnavým dnem zahřejte na středním plameni, přidejte máslo i olej a nechte rozpálit a máslo rozpustit.
  2. Přidejte šalvějové lístky, plátky česneku, citrónovou kůru i vinný ocet a opékejte minutu až dvě.
  3. Chleba nasucho opečte v troubě nebo tousteru, rozdělte na talíře, navrch dejte mozzarellu a velkoryse přelijte česnekovo-šalvějovým máslem. Ihned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    143,31 g
  • Sacharidy:

    425,34 g
    • Cukry:

      14,95 g
  • Tuky:

    170,80 g
  • Vláknina:

    18,86 g

Aktivita pro spálení:

885 kcal
110

minut jízdy na kole

84

minut běhu

264

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí kuličky

(19 hlasů)
55min
712 kJ

Cukety pečené v troubě

(7 hlasů)
55min
598 kJ

Krekry s cuketou a sýrem Tartare

(6 hlasů)
30min
1218 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

ciabatta

250 kcal / 100g
B8 g
S50 g
T3 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

sýr mozzarella

241,9 kcal / 100g
B23,7 g
S4,44 g
T20,4 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Česnekové chleby s mozzarellou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba