Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pečená treska se slaninou

Mikeš
11hlasů
Hodnotit

1h a 5min

25min příprava

40min vaření

489 kJ

energetická hodnota na 100g

155 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky9g sacharidy5g bílkoviny

Ryba se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 600 g filé z tresky
  • 200 g anglické slaniny
  • 3 špetky soli a pepře - podle chuti
  • Na přílohu
  • 10 ks brambor
  • 150 ml smetany
  • 50 g másla
  • 4 ks jarní cibulky
  • Na smažení
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 180 °C.
  • Brambory oloupejte a uvařte v osolené vodě do měkka.
  • Slaninu položte na plech s pečícím papírem, pečte v troubě, dokud není zlatá, asi 10 až 12 minut, pak nakrájejte slaninu na malé kousky.
  • Filé tresky osolte, opepřete a zvolna opečte na oleji s máslem.
  • K uvařeným, scezeným bramborám přidejte máslo, smetanu a brambory rozšťouchejte je, dochuťte solí a pepřem a vmíchejte jemně nakrájenou jarní cibulku.
  • Tresku podávejte s bramborami, vše posypte slaninou.
Jarní zeleninová polévka

Jarní zeleninová polévka

5 hlasů
45min 95kJ 60 Kč
Kuřecí maso na kari

Kuřecí maso na kari

5 hlasů
1h a 5min 392kJ 99 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Dušené rybí filé

Dušené rybí filé

15 hlasů
55min 381 kJ 200 Kč
Losos s koriandrem

Losos s koriandrem

15 hlasů
30min 1171 kJ 230 Kč
Treska zapečená s cuketou

Treska zapečená s cuketou

10 hlasů
50min 367 kJ 150 Kč
Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

Treska pošírovaná v zeleninovém vývaru

8 hlasů
45min 269 kJ 190 Kč
Losos s pastou tamarind

Losos s pastou tamarind

5 hlasů
35min 625 kJ 150 Kč
Chilli treska

Chilli treska

10 hlasů
1h a 10min 342 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření