Prostreno.cz

Rebarborové čatní

Rebarbora a čerstvý ananas, čatní je vhodné ke grilovanému masu.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 1h a 5min

    35min příprava

    30min vaření

  • 392 kJ / 93 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy20g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěnou rebarboru nakrájejte na kousky.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno.
  3. Oloupaný ananas rozkrojte na čtvrtky (tuhý střed odstraňte) a nakrájejte na kostky.
  4. Všechny ingredience dejte do hrnce, přiveďte k varu a vařte půl hodiny.
  5. Nalijte čatní do horkých, čistých, malých sklenic a pevně uzavřete.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rebarborové čatní

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat