Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rebarborové čatní

lanvin
10hlasů
Hodnotit

1h a 5min

35min příprava

30min vaření

234 kJ

energetická hodnota na 100g

85 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:0g tuky13g sacharidy0g bílkoviny

Rebarbora a čerstvý ananas, čatní je vhodné ke grilovanému masu.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g rebarbory
  • 200 g cibule
  • 1 ks čerstvého ananasu
  • 120 g pískového cukru
  • 100 ml zázvorového sirupu
  • 1 lžička čerstvého zázvoru - strouhaného
  • 2 lžíce chilli omáčky
  • 50 ml bílého vinného octa
  • 1 lžíce hřebíčku
  • 1/2 ks celé skořice
  • 1 lžička soli

Postup přípravy

  • Očištěnou rebarboru nakrájejte na kousky.
  • Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno.
  • Oloupaný ananas rozkrojte na čtvrtky (tuhý střed odstraňte) a nakrájejte na kostky.
  • Všechny ingredience dejte do hrnce, přiveďte k varu a vařte půl hodiny.
  • Nalijte čatní do horkých, čistých, malých sklenic a pevně uzavřete.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Žampiónový dip

Žampiónový dip

24 hlasů
30min 560 kJ 55 Kč
Dresink s kondenzovaným mlékem

Dresink s kondenzovaným mlékem

15 hlasů
20min 1134 kJ 55 Kč
Studená křenová omáčka

Studená křenová omáčka

20 hlasů
15min 1353 kJ 45 Kč
Omáčka s ciderem

Omáčka s ciderem

14 hlasů
35min 284 kJ 65 Kč
Chilli dresink

Chilli dresink

20 hlasů
15min 2845 kJ 65 Kč
Česnekový dresink

Česnekový dresink

16 hlasů
20min 1441 kJ 55 Kč

Články nejen o vaření