Prostreno.cz

Candát s marinovanou okurkou

Candát zlehka opečený na másle, skvěle doplňuje marinovaná okurka.

Ohodnotit
(24 hlasů)
  • 1h a 10min

    45min příprava

    25min vaření

  • 519 kJ / 124 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny13g
sacharidy1g
tuky7g

Ingredience na

  • 600-800 g filé z candáta
  • 1 špetka soli a pepře - na rybu
  • Na přílohu
  • 1 ks salátové okurky
  • 2 lžíce vinného octa Acentino
  • 1 lžička pískového cukr
  • 1 špetka soli a pepře
  • 50 ml vody
  • 4 snítky nasekaného kopru
  • 1 lžíce másla
  • Na smažení
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Okurku podélně překrojte, lžíci vyndejte semínka, okurku nakrájejte a dejte do misky.
  2. Nakrájenou okurku posypte solí, pepřem, lžičkou cukru, nasekaným koprem, zakápněte vinným octem a přidejte vodu. Dobře promíchejte a nechte v chladu 30 minut.
  3. Pak okurky dejte na pánev, přidejte lžíci másla a míchejte 2 - 3 minuty.
  4. Porce candáta osolte, okořeňte pepřem a zvolna opečte na másle s olejem.
  5. Rybu podávejte s okurkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,23g
  • Sacharidy:

    110,75g
    • Cukry:

      102,40g
  • Tuky:

    263,20g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 124 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená treska s koprem

(16 hlasů)
40min
452 kJ

Špíz z lososa a tresky

(16 hlasů)
40min
405 kJ

Pstruh s čekankou

(12 hlasů)
50min
316 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Candát s marinovanou okurkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat