Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Pstruh s čekankou

lentilka
12hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

290 kJ

energetická hodnota na 100g

135 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:3g tuky5g sacharidy4g bílkoviny

Pstruh pečený v troubě na bílém víně s čekankou a pórkem.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 1 ks pstruha - přibližně 1,2 kg
  • 1 ks čekanky
  • 1 ks citrónu
  • 1 ks pórku - bílá část
  • 200 ml suchého bílého vína
  • 2 stroužky česneku
  • 5 snítek petrželky
  • 20 g másla - nakrájené na tenké plátky
  • 2 špetky soli

Postup přípravy

  • Omytého pstruha osolte a položte do pekáčku, nebo zapékací misky.
  • Pórek, oloupaný česnek a čekanku nakrájejte na malé kousky a pstruha posypte.
  • Pstruha zalijte vínem a na rybu položte plátky másla.
  • Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 30 minut.
  • Podávejte s plátky citrónu, ozdobené petrželkou.
Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Losos s mangem

Losos s mangem

15 hlasů
40min 753 kJ 140 Kč
Rybí filé s fenyklem

Rybí filé s fenyklem

15 hlasů
1h a 10min 582 kJ 95 Kč
Treska s ančovičkovým máslem

Treska s ančovičkovým máslem

12 hlasů
50min 791 kJ 125 Kč
Štikozubec se sýrem

Štikozubec se sýrem

11 hlasů
50min 491 kJ 255 Kč
Pražma se špenátem a rukolou

Pražma se špenátem a rukolou

13 hlasů
50min 271 kJ 120 Kč
Ryba v pikantní omáčce

Ryba v pikantní omáčce

15 hlasů
50min 280 kJ 120 Kč

Články nejen o vaření