Prostreno.cz

Rýžová polévka s rozmarýnem

Jednoduchá, chutná a velmi sytá polévka, která v létě zastane i hlavní chod.

Ohodnotit
(13 hlasů)
21.07.2015 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

574 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost


Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rýži uvařte podle návodu na obalu.
  2. V hrnci na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte oloupanou, na plátky nakrájenou mrkev a 2 minuty míchejte.
  3. Vmíchejte mouku a postupně přidávejte vývar a sherry.
  4. Přidejte nakrájené kuřecí maso, uvařenou rýži a vařte 5 minut.
  5. Přidejte 1/2 lžičky citronové šťávy, dochuťte solí a pepřem podle potřeby.
  6. Podávejte se snítkami rozmarýnu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,44 g
  • Sacharidy:

    331,90 g
    • Cukry:

      16,00 g
  • Tuky:

    124,10 g
  • Vláknina:

    76,00 g

Aktivita pro spálení:

137 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

40

minut uklízení





Podobné recepty

Sýrová polévka

(16 hlasů)
55min
327 kJ

Cuketová polévka

(12 hlasů)
40min
460 kJ

Sytá zeleninová polévka

(15 hlasů)
50min
296 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rýžová polévka s rozmarýnem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba