Ingredience na
- 2 ks
menších pstruhů
- 2 lžíce
olivového oleje
- 3 špetky
soli a pepře
- 3 špetky
soli a pepře
- Na omáčku
- 2 ks
ančoviček
- opláchnuté a osušené
- 2 stroužky
česneku
- 1 ks
šalotky
- 1/2 šálku
petrželky
- jemně nasekané
- 1/2 šálku
čerstvé máty
- jemně nasekané
- 2 ks
nakrájené jarní cibulky
- nakrájené
- 1 ks
bio citronu
- nastrouhaná kůra+ šťáva
- 1 lžíce
dijonské hořčice
- 100 ml
červeného vinného octa
- 1/2-1 lžičky
mletého chilli
- 180 ml
olivového oleje
TIP:
Místo ančoviček, použijte sardelovou pastu. SALSA je španělský a italský výraz označující obecně omáčku.