Prostreno.cz

Jablečná omáčka k masu

Omáčka je vhodná nejen k uzenému masu, ale i k pečenému a dušenému.

09.11.2015 lentilka
25min

10min příprava

15min vaření

572 kJ / 136 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do rendlíku nalijte víno a smetanu, přiveďte k varu a vařte za stálého míchání 10 minut.
  2. Vmíchejte jíšku, sypký kuřecí vývar, med, šalvěj a vařte ještě 5 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,60 g
  • Sacharidy:

    215,40 g
    • Cukry:

      86,00 g
  • Tuky:

    86,80 g
  • Vláknina:

    18,00 g

Aktivita pro spálení:

136 kcal
17

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení





Podobné recepty

Dip se sezamovými semínky

(14 hlasů)
15min
1556 kJ

Borůvková omáčka

(18 hlasů)
40min
149 kJ

Sýrová zálivka

(17 hlasů)
20min
1674 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jablečná omáčka k masu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba