Prostreno.cz

Sumec s dušeným pórkem

Sumčí filet nebo sumčí podkova jsou pochoutkou, která dozajista obohatí i váš jídelníček.

Ohodnotit
(17 hlasů)
  • 50min

    15min příprava

    35min vaření

  • 402 kJ / 96 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy5g
tuky5g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Pórek nakrájejte na 3 - 4 cm kousky.
  3. Ve velké pánvi na rozehřátém másle pórek orestujte.
  4. Přidejte hořčici, smetanu a přiveďte k varu. Dochuťte trochou soli a pepře.
  5. Pórek nalijte do pekáče.
  6. Porce ryby osolte, opepřete a položte na pórek.
  7. Pečte v předehřáté troubě přibližně 25 minut.
  8. Hotovou rybu posypte nasekaným koprem.
  9. Podávejte s vařenými bramborami a klínky citronu.




Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Sumec s dušeným pórkem

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat