Prostreno.cz

Bylinkové krůtí maso

Krůtí prsa pečená se směsí čerstvých bylinek.

Ohodnotit
(13 hlasů)
sun
  • 1h a 45min

    45min příprava

    60min vaření

  • 775 kJ / 185 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy20g
tuky4g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Vývar nalijte do rendlíku, přidejte celý pepř, bobkový list, sůl, tymián, šalvěj, rozmarýn, oloupaný česnek a vše nechte projít varem. Nechte trochu vychladnout.
  2. Do uzavíratelného sáčku vložte maso, přidejte vývar, sáček uzavřete a jemně protřepejte.
  3. Maso v sáčku položte do pekáčku, přikryjte a nechte 30 minut marinovat.
  4. Pekáček s masem dejte do trouby předehřáté na 190 °C a pečte 40 minut.
  5. Sáček opatrně otevřete a maso dopečte doměkka-odkryté.
  6. Před podáváním maso nakrájejte na plátky.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    72,50g
  • Sacharidy:

    299,60g
    • Cukry:

      9,20g
  • Tuky:

    34,18g
  • Vláknina:

    128,00g

Aktivita pro spálení: 185 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení



Podobné recepty

Kuřecí kousky s bazalkou

(25 hlasů)
55min
771 kJ

Kuřecí maso s brokolicí

(12 hlasů)
1h a 20min
688 kJ

Kuřecí prsa s červeným pestem

(13 hlasů)
1h a 20min
1272 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Bylinkové krůtí maso

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat