Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Chodu - příloha

Omáčka k rybám

6 hlasů
30min 1375kJ 80 Kč

Francouzská máslová omáčka, která je vhodná k rybám.

Plněná červená cibule

1 hlas
1h a 45min 526kJ 150 Kč

Plněné vánoční cibule je podávána v Británii jako zvláštní specialita k vánoční večeři.

Žampiony na bílém víně

1 hlas
40min 369kJ 110 Kč

Skvělá, rychlá příloha k pečenému, nebo dušenému masu.

Vánoční brusinkové čatní

2 hlasy
1h a 15min 259kJ 120 Kč

Domácí je nejlepší.

Borůvková omáčka

50min 360kJ 110 Kč

Omáčka s pivem a borůvkami je vhodná ke všem druhům zvěřiny.

Omáčka ze sušených hub

60min 352kJ 120 Kč

Ochutnejte omáčku ze sušených hub s vínem.

Těstoviny orzo s cuketou

1 hlas
50min 469kJ 110 Kč

Rychlá, lehká příloha například ke grilovanému, nebo pečenému masu. Můžete podávat i samostatně se zeleninovým salátem.

Mango salsa

1 hlas
20min 199kJ 90 Kč

Salsa je španělský a italský výraz označující obecně omáčku. Podává se k dochucení, nebo jako příloha k různým pokrmům.

Bramborové lokše

5 hlasů
1h a 10min 675kJ 45 Kč

Dejte si je jako přílohu k huse či kachně, samostatně se zelím a škvarky, nasladko s povidly nebo jen tak potřené sádlem.

Máslové pečené brambory

1h a 5min 560kJ 55 Kč

Brambory pečené v troubě s rozmarýnem a máslem.

Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

2 hlasy
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

4 hlasy
1h a 10min 1461kJ 150 Kč