Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Seznam receptů dle: Chodu - příloha

Borůvková omáčka

50min 360kJ 110 Kč

Omáčka s pivem a borůvkami je vhodná ke všem druhům zvěřiny.

Omáčka ze sušených hub

60min 352kJ 120 Kč

Ochutnejte omáčku ze sušených hub s vínem.

Těstoviny orzo s cuketou

50min 469kJ 110 Kč

Rychlá, lehká příloha například ke grilovanému, nebo pečenému masu. Můžete podávat i samostatně se zeleninovým salátem.

Mango salsa

20min 199kJ 90 Kč

Salsa je španělský a italský výraz označující obecně omáčku. Podává se k dochucení, nebo jako příloha k různým pokrmům.

Bramborové lokše

4 hlasy
1h a 10min 675kJ 45 Kč

Dejte si je jako přílohu k huse či kachně, samostatně se zelím a škvarky, nasladko s povidly nebo jen tak potřené sádlem.

Máslové pečené brambory

1h a 5min 560kJ 55 Kč

Brambory pečené v troubě s rozmarýnem a máslem.

Nakládané červené zelí

3 hlasy
30min 186kJ 50 Kč

Nesterilované červené zelí, které v chladničce vydrží až 10 dní.

Špenátový dip

25min 534kJ 120 Kč

Dip je vhodný jako předkrm, nebo příloha. Ke špenátovému dipu podávejte na proužky nakrájenou zeleninu.

Bramborová kaše s anglickou slaninou

1 hlas
50min 523kJ 99 Kč

Bramborová kaše s restovanou anglickou slaninou a lahůdkovou cibulkou.

Brambory s česnekovým máslem

40min 577kJ 110 Kč

Příloha ze dvou druhů brambor se dvěma druhy sýra.

Kuřecí maso v jogurtové omáčce

Kuřecí maso v jogurtové omáčce

5 hlasů
1h a 20min 247kJ 130 Kč
Fenyklový salát s cuketou

Fenyklový salát s cuketou

3 hlasy
20min 400kJ 90 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ