Prostreno.cz

Zóna bohatství. Kde ji máte doma hledat?

Jak do měsíce zbohatnout, zaplatit dluhy a mít se dobře? Pečujte o svůj zlatý bod bohatství a zasypte ho vším potřebným. Ne, není to náročné. Jen musíte vědět, kam co postavit!

Odborníci na tradiční čínské učení feng-šuej, které se zabývá vztahem člověka a jeho životního prostoru v čase, často přikládají symbolickou mřížku pa-kua s osmi stranami na plánky místnosti, domu nebo pozemku, aby zjistili současný stav vašeho života a štěstí, ale i výhled do budoucnosti. Vyrovnávají či posilují potom problémové oblasti pomocí „nebeských léků“ nebo „šťastných předmětů“ tím, že je umísťují na patřičná místa. Víte, kde se nachází zóna bohatství?

Levý horní roh – naproti ode dveří

Tato oblast leží podle šablony pa-kua vždy v levém horním rohu místnosti diagonálně proti hlavním dveřím. Jaké barvy a šťastné předměty tento zlatý bod bohatství aktivují?

Červená a zelená? Vaši přátelé

Pro oblast bohatství jsou příznačné zelená a červená. Proto se do této zóny obvykle umisťují zelené rostliny s okrouhlými listy, jako je například maranta (Maranta leuconeura). Na výběr ale máte z mnoha dalších variant. V každém případě se ale vyhýbejte rostlinám se špičatými listy.

Pomohou i mince

Potom do červeného papíru zabalte pár mincí a dejte je pod rostlinu. A očekávejte to nejlepší, protože jak rostlina pokvete, zároveň se bude zvětšovat i množství vašich peněz. Dobře se o ni starejte. A kdyby se s ní náhodou něco stalo, třeba vám uschla, vyhoďte ji a okamžitě si pořiďte novou. To ale není vše, na co si dát pozor. Obvyklým problémem je ale i nedostatek světla.

Svůj záměr podpořte i jinak

Přijde vám, že do vaší zóny bohatství ho moc neproudí? Pak si pořiďte rostliny dvě. Jednu dejte do zóny, druhou na lepší světlo – a střídejte je. Říká se, že kvalitní umělá květina z hedvábí je také dobrá, nicméně je nutné vyhýbat se nevkusným napodobeninám z plastu. Ale upřímně? Živou rostlinu nic nenahradí.

Za jak dlouho očekávat změnu?

Pokud vše zařídíte podle výše uvedených instrukcí, lze očekávat, že ve vašem životě dojde k viditelnému zlepšení v rámci období jednoho měsíčního cyklu - zhruba tedy do měsíce. Tak hodně štěstí!

Zdroj: Feng-šuej rychle a prakticky, Selena Summers





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat