Prostreno.cz

Vyžeňte z vašeho těla nadměrné množství cukru

Jste ten typ člověka, co si život rád osladí? Tím bohužel riskujete infarkt i předčasné stárnutí. Abyste těmto hrozbám nešli vyloženě naproti, je třeba věnovat se sportu, pít hodně vody a zaměřit se na příjem ovoce a zeleniny!

Není žádným tajemstvím, že rafinovaný cukr je zlo – a ke všemu návykové. Sladidlo, jež se v dnešní době bohužel přidává skoro do všech potravin, způsobuje kolísání hladiny glukózy v krvi, na což reaguje i mozek. To je také důvod, proč máte tendence často vyhledávat „něco na zub“, což se ale neobejde bez následků…

Na frak dostane zdraví i vzhled

Po cukru většinou ztloustnete, onemocníte, zestárnete a vypadáte hůř. Právě cukr je hlavním důvodem nadváhy, přičemž zvyšuje riziko infarktu, má negativní vliv na pleť, a ke všemu vede k předčasnému stárnutí. Sladký detox může být cestou, jak jmenovaná rizika podstatně snížit. Říkáte si, že něco takového je určitě těžké, finančně nákladné a časově náročné? Chyba lávky! Držte se těchto jednoduchých kroků a svůj organismus efektivně očistíte.

Pijte vodu. Hodně

Pokaždé, když opět dostanete chuť na koláček, sušenku či bonbony, načepujte si pořádně velkou sklenici vody. Nejenže dávka tekutin vám pomůže vaši touhu uhasit, ale vyplavíte tak i nashromážděné toxiny z těla. Pokud si do blahodárného elixíru z kohoutku navíc vymáčknete pár kapek citronové šťávy, samotný proces detoxikace prý značně usnadníte.

Dejte si čerstvé ovoce a zeleninu

Tak samozřejmě, že o pravidelném přijmu ovoce a zeleniny jste za svůj život slyšeli už nesčetněkrát. Víte ale, proč byste tuto radu neměli podceňovat? Vysoký obsah vlákniny v ideálně organických přírodních plodech odstraňuje jedovaté látky ve střevech – včetně cukru. A co víc, načerpáte z nich také důležité vitaminy a minerály. Je snadné odolávat žádostivosti na sladké, když vám neschází klíčové živiny.

Sportujte tak často, jak jen můžete

A teď ruku na srdce, jak jste na tom s fyzickou aktivitou? Ani pohyb byste v rámci detoxikace neměli „flákat“. Spálíte tak totiž nadbytečné kalorie z nezdravé stravy, jež ohrožují vaši linii. Zároveň podpoříte krevní oběh a hlavně eliminaci „odpadu“ z vašeho systému. Volba konkrétního cvičení je jen na vás, pravdou je, že jakýkoli sport je prospěšný. Hlavně nezlenivět!

Zdroj: www.cukrfree.cz, www.tastyoflowcarb.com





Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat