Prostreno.cz

Oblíbené ovoce vypovídá o vašem charakteru

Máte nějaké konkrétní ovoce, kterému dáváte přednost? Je natolik oblíbené, že byste ho mohli jíst kdykoli během dne nebo celý rok? I ovoce o vás může prozradit víc, než si myslíte.

Podle oblíbeného ovoce se o sobě můžete dozvědět někdy i netušené věci.

Pomeranče

Loupání pomeranče vyžaduje trpělivost a vůli. Pokud je vaším oblíbeným ovocem pomeranč, pak jsou to právě tyto dvě vlastnosti, které vás nejvíce charakterizují. Jste důkladní, pečliví a natolik soustředění, že vás při práci vyruší jen máloco. Lidé se na vás mohou spolehnout a máte jejich důvěru. Na druhou stranu se často vyhýbáte konfliktům.

Jablka

Sladké, kyselé, připomínající koláč – to jsou jablka ve všech svých chutích a vůních. V tomto smyslu to pro vás znamená, že si svůj život užíváte naplno a všemi směry. Milujete extravaganci a rozhodně jste impulzivní. Při vedení jste sebevědomí a rychlí. Nejste jenom lidé milující cestování, ale svoje nadšení umíte lehce předat. Jste také neuvěřitelně okouzlující.

Ananas

Pokud odříznete zelený list ananasu, vložíte ho do vody a znovu zasadíte do půdy, vyroste vám nový a čerstvý plod. Stejně jako toto ovoce, i vy se znovu a znovu „rodíte“, rostete a dostáváte se z negativních situací. Umíte se rychle rozhodovat – a odvážně jít od jednoho úkolu ke druhému.

Banány

Patříte do skupiny fanoušků banánů? Pak jste s největší pravděpodobností milující, sympaticky a přátelský člověk. I když vám čas od času může chybět sebevědomí, jste skvělý partner. A navzdory drsnému prostředí jste krásní nejen uvnitř, ale i navenek.

Papája

Papája je velmi podceňované ovoce – stejně jako máte možná pocit, že v práci nebo doma okolí podceňuje vás. I když to ostatní možná mohou přehlédnout, jste člověk, který myslí na všechno a na všechny. Překážky i úkoly zvládáte s odvahou sobě vlastní. Lidé vás ale vyhledávají pro váš smysl pro humor a vnitřnímu kouzlu, kterému je snadné podlehnout.

Třešně

Milujete třešně? Pak máte velké srdce a obrovskou představivost. Moc nepřemýšlíte o financích, ale pokud jde o kreativitu, nemáte žádnou konkurenci. Váš okruh přátel i váš partner si vás váží za vaši upřímnost a čestnost. Osamělost rádi nemáte, ale nejvíce sil naberete pod vlastní střechou.

Hroznové víno

Stejně jako hrozny milujete společnost. Jste zdvořilí a rádi se obklopujete jinými lidmi. Někdy je váš temperament už lehce za hranou, ale zůstat naštvaní nedokážete dlouho. Milujete krásu ve všech svých podobách – přírodu, zvířata nebo lidi.

Broskve

Milovníci broskví jsou přátelské a dobrosrdečné povahy. Někdy sice mají tendenci k přílišné otevřenosti, ale to patří k jejich kouzlu. Jsou nezávislí a ambiciózní a umějí si vychutnat všechny maličkosti života. Pravděpodobně jste přesně ten typ člověka, který rád cestuje po světě, zkouší parašutismus a navštěvuje různá muzea. Nebo se o to alespoň snažíte.

Hrušky

A nakonec hrušky. Občas máte potíže s dokončením úkolů, protože se necháte lehce rozptýlit a jakákoli změna plody vaší práce zhatí. Máte raději rychlé výsledky a stejně rychle si získáváte i nové přátele. Jen si dejte pozor, abyste nakonec měli na všechny dostatek času.

Zdroj: Brigitte, psychologytoday





Celkem 14 komentářů

VílaAmálka
27.11.2021
Karel
21.11.2021
DANA P 9
21.11.2021

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat