Prostreno.cz

Květákový salát

Květákový salát s rajčaty a bazalkou.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 30min

    20min příprava

    10min vaření

  • 463 kJ / 110 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy5g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Květák rozdělte na růžičky a uvařte v osolené vodě, ne zcela do měkka.
  2. Květák sceďte, přelijte studenou vodou a nechte dobře okapat.
  3. Dobře okapaný květák dejte do mísy, ke květáku přidejte překrojená rajčata a nasekanou bazalku.
  4. V misce prošlehejte olej, velmi jemně nasekaný česnek, ocet a cukr.
  5. Květák posypte na jemné plátky nakrájenou cibuli, mletým pepřem a přelijte ochuceným olejem.
  6. Lehce promíchejte a dejte na 30 minut do chladu.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Květákový salát

Prostreno.cz

Pro účast v testování se registrujte nebo přihlaste.

Přihlásit se přes Bety Registrovat