Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krevety s limetkovou šťávou a bazalkou

lentilka
11hlasů
Hodnotit

20min

10min příprava

10min vaření

483 kJ

energetická hodnota na 100g

200 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky2g sacharidy11g bílkoviny

Předkrm z krevet, který připravíte během 10 minut.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 3 lžíce ořechového oleje - nebo sezamový
  • 500 g loupaných tygřích krevet
  • 0,5 lžičky mletého pepře
  • 2 lžíce čerstvé bazalky - nasekané
  • 1 ks limetky - šťáva
  • 6 lístků bazalky

Postup přípravy

  • Na rozehřátý olej vložte krevety a restujte je přibližně 3 - 4 minuty, nebo dokud nejsou růžové.
  • Přidejte pepř, bazalku, limetkovou šťávu, promíchejte a hned podávejte.
Batátová polévka se špenátem

Batátová polévka se špenátem

3 hlasy
55min 344kJ 99 Kč
Bramborový salát s jogurtem

Bramborový salát s jogurtem

4 hlasy
45min 408kJ 55 Kč

Podobné recepty

Plněný lilek

Plněný lilek

25 hlasů
1h a 30min 503 kJ 75 Kč
Ústřice zapečené pod grilem

Ústřice zapečené pod grilem

19 hlasů
45min 558 kJ 500 Kč
Rolky plněné sýrem

Rolky plněné sýrem

17 hlasů
20min 1089 kJ 60 Kč
Šunkové rolky

Šunkové rolky

14 hlasů
25min 416 kJ 65 Kč
Rajčata plněná vajíčkovým salátem

Rajčata plněná vajíčkovým salátem

12 hlasů
35min 473 kJ 75 Kč
Cuketové závitky

Cuketové závitky

15 hlasů
40min 672 kJ 110 Kč

Články nejen o vaření