Prostreno.cz

Chřest s ředkvičkou

Jednoduchý recept pro přípravu chřestu. Připravte si typicky jarní salátek.

Ohodnotit
(22 hlasů)
  • 25min

    15min příprava

    10min vaření

  • 352 kJ / 84 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy5g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný chřest dejte do osolené vařící vody. Vařte 3-5 minut. Chřest překrojte a podélně nakrájejta na 5 cm kousky.
  2. Omyté ředkvičky nakrájejte na plátky a pak na proužky. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte chřest, pocukrujte a lehce posypte pepřem. Prohřívejte 5 minut.
  3. Dejte na talíř a posypte ředkvičkama.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,10g
  • Sacharidy:

    153,60g
    • Cukry:

      7,00g
  • Tuky:

    86,60g
  • Vláknina:

    0g

Aktivita pro spálení: 84 kcal

10

minut jízdy na kole

8

minut běhu

25

minut uklízení




Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Chřest s ředkvičkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat