Prostreno.cz

Telecí játra na cibuli

Telecí játra s cibulí a portským vínem.

Ohodnotit
(15 hlasů)
sun
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 668 kJ / 159 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy10g
tuky7g

Ingredience na

  • 800 g telecích jater
  • 3 ks velké cibule
  • 120 ml Portského vína
  • 80 ml řepkového oleje
  • 0,5 šálku hladké mouky
  • 4 špetky soli
  • 3 špetky mletého bílého pepře

Postup přípravy

  1. Očištěná játra nakrájejte na plátky a obalte je v mouce.
  2. Játra zprudka orestujte v rozehřáté oleji. K játrům přidejte na plátky pokrájenou cibuli, víno a duste 5-8 minut.
  3. Hotová játra osolte a opepřete.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,20g
  • Sacharidy:

    153,00g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    106,05g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 159 kcal

19

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení



Podobné recepty

Grilovaná telecí svíčková

(17 hlasů)
4h a 40min
1015 kJ

Plněné telecí plátky

(30 hlasů)
45min
1263 kJ

Pikantní telecí plátek

(12 hlasů)
1h a 10min
581 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí játra na cibuli

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat