Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kedlubnová polévka

lentilka
17hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

270 kJ

energetická hodnota na 100g

50 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky6g sacharidy2g bílkoviny

Jemný, zeleninový krém.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 2 ks kedlubny
  • 150 g mraženého hrášku s mrkví
  • 70 g másla
  • 1 l domacího zeleninového vývaru - nebo kuřecího vývaru
  • 200 ml mléka, nebo smetany
  • 1 špetka soli

Postup přípravy

  • Oloupanou kedlubnu nakrájejte na malé kostičky. Pokud máte u kedlubny malé lístečky, nasekejte je a přidejte do polévky.
  • Na rozehřáté máslo nasypte pokrájenou kedlubnu, lístky kedlubny, hrášek s mrkví a minutu míchejte.
  • Zalijte vývarem a vařte doměkka.
  • Polovinu polévky rozmixujte a promíchejte s nerozmixovanou polévkou.
  • Do polévky přidejte mléko, nebo smetanu a podle chuti osolte.
Celerová polévka

Celerová polévka

55min 223kJ 65 Kč
Roláda s banánem

Roláda s banánem

1 hlas
40min 1038kJ 75 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Polévka z batátů a brokolice

Polévka z batátů a brokolice

12 hlasů
55min 206 kJ 70 Kč
Thajská kuřecí polévka

Thajská kuřecí polévka

9 hlasů
1h a 5min 305 kJ 75 Kč
Sýrová polévka

Sýrová polévka

14 hlasů
45min 263 kJ 85 Kč
Hrášková polévka s mátou

Hrášková polévka s mátou

10 hlasů
30min 259 kJ 60 Kč
Krémová česnečka

Krémová česnečka

16 hlasů
55min 454 kJ 95 Kč
Krémová polévka s kuřecím masem

Krémová polévka s kuřecím masem

11 hlasů
1h a 5min 184 kJ 60 Kč

Články nejen o vaření