Prostreno.cz

Plněné telecí plátky

Křehké a jemné telecí maso, plněné slaninou a okurkou.

03.03.2017 lentilka
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

768 kJ / 183 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa přikryjte folií a naklepejte je.
  2. Maso osolte, opepřete a potřete hořčicí.
  3. Na každý plátek masa položte plátek slaniny, kousek okurky a maso stočte do rolády.
  4. Rolády obalte v mouce, pak sepněte párátkem a opečte je na oleji.
  5. Maso posypte tymiánem, podlijte vínem, vývarem a přikryté duste doměkka.
  6. Maso můžete dusit na plotně, nebo v troubě předehřáté na 200 °C.
  7. Hotové maso posypte nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    261,98 g
  • Sacharidy:

    109,52 g
    • Cukry:

      16,71 g
  • Tuky:

    240,53 g
  • Vláknina:

    8,30 g

Aktivita pro spálení:

872 kcal
109

minut jízdy na kole

83

minut běhu

260

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí plátky v anglické slanině

(21 hlasů)
1h a 20min
878 kJ

Telecí maso jako minutka

(19 hlasů)
40min
1040 kJ

Plněné telecí roládky

(11 hlasů)
1h a 20min
1606 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sterilované okurky

11 kcal / 100g
B0,4 g
S2 g
T0 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g

Hovězí vývar

30 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněné telecí plátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba