Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Plněné telecí plátky

lentilka
6hlasů
Hodnotit

1h a 25min

25min příprava

60min vaření

771 kJ

energetická hodnota na 100g

290 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky5g sacharidy7g bílkoviny

Křehké a jemné telecí maso, plněné slaninou a okurkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 plátky telecí kýty
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 4 lžičky dijonské hořčice
  • 2 ks malé, sterilované okurky
  • 4 plátky slaniny
  • 80 ml rostlinného oleje
  • 400 ml hovězího vývaru
  • 120 ml červeného vína
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 1 hrst petrželky - nasekané
  • Na obalení
  • 4 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  • Plátky masa přikryjte folií a naklepejte je.
  • Maso osolte, opepřete a potřete hořčicí.
  • Na každý plátek masa položte plátek slaniny, kousek okurky a maso stočte do rolády.
  • Rolády obalte v mouce, pak sepněte párátkem a opečte je na oleji.
  • Maso posypte tymiánem, podlijte vínem, vývarem a přikryté duste doměkka.
  • Maso můžete dusit na plotně, nebo v troubě předehřáté na 200 °C.
  • Hotové maso posypte nasekanou petrželkou.
Vepřové kotlety se zelným salátem

Vepřové kotlety se zelným salátem

2 hlasy
50min 621kJ 110 Kč
Sekaná z hovězího masa

Sekaná z hovězího masa

2 hlasy
1h a 35min 1001kJ 160 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Telecí plátky v anglické slanině

Telecí plátky v anglické slanině

20 hlasů
1h a 20min 805 kJ 300 Kč
Telecí maso jako minutka

Telecí maso jako minutka

15 hlasů
40min 1007 kJ 245 Kč
Plněné telecí roládky

Plněné telecí roládky

11 hlasů
1h a 20min 1661 kJ 220 Kč
Plněné telecí plátky

Plněné telecí plátky

6 hlasů
1h a 45min 816 kJ 320 Kč
Telecí játra na cibuli

Telecí játra na cibuli

14 hlasů
30min 643 kJ 80 Kč
Restovaná telecí játra

Restovaná telecí játra

9 hlasů
45min 582 kJ 99 Kč

Články nejen o vaření