Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Plněné telecí plátky

lentilka
6hlasů
Hodnotit

1h a 25min

25min příprava

60min vaření

771 kJ

energetická hodnota na 100g

290 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:15g tuky5g sacharidy7g bílkoviny

Křehké a jemné telecí maso, plněné slaninou a okurkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 plátky telecí kýty
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 4 lžičky dijonské hořčice
  • 2 ks malé, sterilované okurky
  • 4 plátky slaniny
  • 80 ml rostlinného oleje
  • 400 ml hovězího vývaru
  • 120 ml červeného vína
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 1 hrst petrželky - nasekané
  • Na obalení
  • 4 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  • Plátky masa přikryjte folií a naklepejte je.
  • Maso osolte, opepřete a potřete hořčicí.
  • Na každý plátek masa položte plátek slaniny, kousek okurky a maso stočte do rolády.
  • Rolády obalte v mouce, pak sepněte párátkem a opečte je na oleji.
  • Maso posypte tymiánem, podlijte vínem, vývarem a přikryté duste doměkka.
  • Maso můžete dusit na plotně, nebo v troubě předehřáté na 200 °C.
  • Hotové maso posypte nasekanou petrželkou.
Zelný salát s nivou

Zelný salát s nivou

4 hlasy
35min 309kJ 85 Kč
Kuřecí maso s brokolicí

Kuřecí maso s brokolicí

2 hlasy
851kJ 110 Kč

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Podobné recepty

Telecí plátky v anglické slanině

Telecí plátky v anglické slanině

21 hlasů
1h a 20min 805 kJ 300 Kč
Telecí maso jako minutka

Telecí maso jako minutka

15 hlasů
40min 1007 kJ 245 Kč
Plněné telecí roládky

Plněné telecí roládky

11 hlasů
1h a 20min 1661 kJ 220 Kč
Plněné telecí plátky

Plněné telecí plátky

6 hlasů
1h a 45min 816 kJ 320 Kč
Telecí játra na cibuli

Telecí játra na cibuli

14 hlasů
30min 643 kJ 80 Kč
Restovaná telecí játra

Restovaná telecí játra

10 hlasů
45min 582 kJ 99 Kč

Články nejen o vaření