Prostreno.cz

Ryba v kořeněné krustě

Treska obecná je první volbou, když chcete rychle připravit chutný rybí pokrm.

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 45min

    20min příprava

    25min vaření

  • 624 kJ / 149 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy5g
tuky10g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Smíchejte kečup, majonézu, hořčici, česnek a jemně nasekanou šalotku.
  2. V jiné misce smíchejte sladkou papriku, oregano, sůl, pepř a tymián.
  3. Touto směsí potřete z obou stran porce ryby, koření důkladně do ryby vetřete.
  4. Ryby opečte na oleji s máslem.
  5. Talíře ozdobte kečupovým dresinkem, přidejte porci ryby a podávejte posypané pažitkou.

TIP:

Nejlepší je připravit pokrm z ryby chlazené.





Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba v kořeněné krustě

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat