Prostreno.cz

Králík dušený s pórkem a mrkví

Jemné, zdravé králičí maso dušené na víně se zeleninou.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 716 kJ / 171 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny7g
sacharidy15g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso osolte a opečte ze všech stran v pekáčku na oleji.
  2. Přidejte oloupanou nakrájenou šalotku a česnek, hřebíček, bobkový list, celý pepř, očištěnou, na plátky nakrájenou mrkev a na plátky nakrájený pórek (můžete dát i kousek zelené části pórku).
  3. Posypte rozmarýnem a tymiánem.
  4. Podlijte vínem, vývarem a přikryté duste v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.




Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Králík dušený s pórkem a mrkví

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat