Prostreno.cz

Králík dušený s pórkem a mrkví

Jemné, zdravé králičí maso dušené na víně se zeleninou.

Ohodnotit
(3 hlasů)
  • 1h a 55min

    25min příprava

    1h a 30min vaření

  • 849 kJ / 203 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny16g
sacharidy15g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Maso osolte a opečte ze všech stran v pekáčku na oleji.
  2. Přidejte oloupanou nakrájenou šalotku a česnek, hřebíček, bobkový list, celý pepř, očištěnou, na plátky nakrájenou mrkev a na plátky nakrájený pórek (můžete dát i kousek zelené části pórku).
  3. Posypte rozmarýnem a tymiánem.
  4. Podlijte vínem, vývarem a přikryté duste v troubě předehřáté na 190 °C doměkka.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,54g
  • Sacharidy:

    346,00g
    • Cukry:

      22,20g
  • Tuky:

    149,93g
  • Vláknina:

    117,10g

Aktivita pro spálení: 203 kcal

25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení



Podobné recepty

Králík pečený se zeleninou

(6 hlasů)
1h a 50min
1568 kJ

Králík na bílém víně s mandlemi

(2 hlasů)
1h a 50min
855 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Cuketová polévka se sýrem

(4 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Králík dušený s pórkem a mrkví

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat