Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Kapr s letní zeleninou

sun
0hlasů
Hodnotit

60min

25min příprava

35min vaření

455 kJ

energetická hodnota na 100g

190 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky3g sacharidy7g bílkoviny

Kapra nemusíte mít pouze na vánoce. Tohle jídlo si dopřejte celoročně – kdo má rád ryby, pochutná si.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 ks kapří podkovy
  • 3 lžíce rozpuštěného másla
  • 2 ks velké karotky
  • 1 ks cukety
  • 1 ks pórku
  • 1 lžíce hořčičných semínek
  • 200 ml bílého vína
  • 200 ml smetany
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • Na vymazání
  • 1 lžíce oleje

Postup přípravy

  • Očištěnou karotku, pórek a omytou cuketu nakrájejte na nudličky.
  • Zapékací misku vymažte a na dno nasypte hořčičná semínka.
  • Rybí podkovy uložte do zapékací misky.
  • K rybě přisypte připravenou zeleninu a vše osolte a opepřete.
  • Ryby a zeleninu pokapejte máslem, podlijte vínem, smetanou a dejte na 30-35 minut do trouby předehřáté na 190 °C.
TIP:

K přípravě receptu můžete použít i jinou oblíbenou zeleninu.

Ovocné kokosové mléko

Ovocné kokosové mléko

15min 527kJ 70 Kč

Podobné recepty

Rybí špíz s brokolicovou kaší

Rybí špíz s brokolicovou kaší

1 hlas
1h a 35min 799 kJ 190 Kč
Rybí filé s kari kořením

Rybí filé s kari kořením

0 hlasů
1h a 5min 555 kJ 300 Kč
Rybí plátky s pomeranči

Rybí plátky s pomeranči

0 hlasů
50min 527 kJ 200 Kč
Halibut s máslovou omáčkou

Halibut s máslovou omáčkou

2 hlasy
45min 779 kJ 400 Kč
Pstruh s lískovými oříšky

Pstruh s lískovými oříšky

0 hlasů
45min 1464 kJ 290 Kč
Rybí filé pečené v listech mangoldu

Rybí filé pečené v listech mangoldu

0 hlasů
60min 201 kJ 180 Kč

Články nejen o vaření