Prostreno.cz

Kapr s letní zeleninou

Kapra nemusíte mít pouze na vánoce. Tohle jídlo si dopřejte celoročně – kdo má rád ryby, pochutná si.

14.08.2019 sun
60min

25min příprava

35min vaření

549 kJ / 131 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou karotku, pórek a omytou cuketu nakrájejte na nudličky.
  2. Zapékací misku vymažte a na dno nasypte hořčičná semínka.
  3. Rybí podkovy uložte do zapékací misky.
  4. K rybě přisypte připravenou zeleninu a vše osolte a opepřete.
  5. Ryby a zeleninu pokapejte máslem, podlijte vínem, smetanou a dejte na 30-35 minut do trouby předehřáté na 190 °C.

TIP:

K přípravě receptu můžete použít i jinou oblíbenou zeleninu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    135,96 g
  • Sacharidy:

    60,40 g
    • Cukry:

      27,13 g
  • Tuky:

    139,93 g
  • Vláknina:

    12,30 g

Aktivita pro spálení:

551 kcal
68

minut jízdy na kole

52

minut běhu

164

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí špíz s brokolicovou kaší

(1 hlasů)
1h a 35min
808 kJ

Rybí filé s kari kořením

(1 hlasů)
1h a 5min
564 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

párky

301 kcal / 100g
B12 g
S1 g
T25 g

cuketa

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,4 g

Losos podkovy

206 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T13 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr s letní zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba