Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Krůtí maso s rýží

lanvin
1hlas
Hodnotit

1h a 5min

30min příprava

35min vaření

952 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:10g tuky26g sacharidy9g bílkoviny

Maso a příloha v jednom. Libové krůtí maso,křupavá zelenina a rýže.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 500 g krůtích prsou
  • 5 lžic másla
  • 3 lžíce oleje
  • 1 ks malé brokolice - rozdělená na malé růžičky
  • 0.5 ks červené cibule - nakrájená na plátky
  • 1 ks červená paprika - nakrájená na proužky
  • 120 g hlívy ústřičné
  • 2 stroužky česneku - drobně nakrájený
  • 1 lžíce čerstvého zázvoru - nastrouhaného
  • 0.5 lžičky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 4 porce vařené rýže
  • Na posypání
  • 1 lžíce černých sezamových semínek

Postup přípravy

  • V pánvi rozehřejte 2 lžíce oleje a 2 lžíce másla.
  • Na olej nasypte připravenou zeleninu, na malé kousky nakrájenou hlívu, přikryjte a duste za občasného promíchání 5-8 minut.
  • Přidejte česnek, zázvor a míchejte přibližně 3 minuty. Podle chuti osolte a opepřete.
  • Maso nakrájejte na nudličky.
  • V jiné pánvi rozehřejte 3 lžíce másla, lžíci oleje, přisypte maso a zvolna restujte doměkka.
  • Měkké maso osolte a opepřete podle chuti.
  • Maso podávejte s rýží a dušenou zeleninou, před podáváním posypte sezamovými semínky.
Perník s jablky

Perník s jablky

1 hlas
1h a 10min 1001kJ 90 Kč
Hovězí roštěná

Hovězí roštěná

1 hlas
2h a 50min 973kJ 290 Kč

Podobné recepty

Kuřecí placičky pečené v troubě

Kuřecí placičky pečené v troubě

2 hlasy
1h a 25min 586 kJ 150 Kč
Kuřecí játra s pórkem

Kuřecí játra s pórkem

10 hlasů
50min 698 kJ 99 Kč
Mexické chilli

Mexické chilli

5 hlasů
1h a 20min 401 kJ 180 Kč
Krůtí plátky s houbami

Krůtí plátky s houbami

9 hlasů
1h a 20min 442 kJ 230 Kč
Kuřecí prsíčka s hráškem a zapečenými brambory

Kuřecí prsíčka s hráškem a zapečenými brambory

4 hlasy
2h a 15min 605 kJ 200 Kč
Krůtí placičky

Krůtí placičky

6 hlasů
55min 768 kJ 140 Kč

Články nejen o vaření