Prostreno.cz

Babiččiny kapustové karbanátky

Recept na babiččiny kapustové karbanátky kombinuje chuť kapusty s jemným masem a kořením. Toto jídlo je ideální pro rodinné obědy nebo večeře a je oblíbený pro svou jednoduchost a výbornou chuť.

50min

30min příprava

20min vaření

615 kJ / 146 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Kapustu nakrájejte na jemné proužky a povařte v osolené vodě asi 5 minut. Poté ji sceďte a nechte vychladnout
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno
  3. V míse smíchejte mleté maso, vychladlou kapustu, cibuli, česnek, vejce, strouhanku, sůl, pepř a majoránku. Vše důkladně promíchejte
  4. Z připravené směsi tvarujte karbanátky
  5. Na pánvi rozehřejte olej a karbanátky smažte z obou stran dozlatova
  6. Hotové karbanátky nechte okapat na papírové utěrce

TIP:

Pro výraznější chuť můžete do směsi přidat trochu nastrouhaného sýra.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    81,92 g
  • Sacharidy:

    242,38 g
    • Cukry:

      21,20 g
  • Tuky:

    142,92 g
  • Vláknina:

    76,10 g

Aktivita pro spálení:

146 kcal
18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení






Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Babiččiny kapustové karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba