Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Candát se žampióny

lanvin
11hlasů
Hodnotit

50min

20min příprava

30min vaření

520 kJ

energetická hodnota na 100g

280 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:8g tuky5g sacharidy8g bílkoviny

Recept na chutný oběd pro milovníky ryb.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 700 g candáta s kůží
  • 2 lžíce citrónové šťávy
  • 150 g libové anglické slaniny
  • 400 g cherry rajčat
  • 500 g žampiónů
  • 1 ks cibule
  • 50 g rukoly
  • 4 lžíce hladké mouky
  • 3 špetky soli
  • 3 špetky bílého pepře
  • 4 lžíce oleje
  • 4 lžíce másla

Postup přípravy

  • Omytou, osušenou rybu nakrájejte na 4 porce, kůži ostrým nožem nařízněte, pokapejte citrónovou šťávou, osolte, opepřete a obalte v hladké mouce.
  • Oloupanou cibuli a žampióny nakrájejte na plátky, anglickou slaninu nakrájejte na kostičky. Na pánvi s 1 lžíci oleje orestujte anglickou slaninu, přidejte cibuli a nechte ji zesklovatět. Přidejte nakrájené žampióny a orestujte je. Pak přidejte rajčata, lehce osolte a poduste 10 minut.
  • Porce ryby opečte na rozehřátém oleji s máslem. Na talíře dejte hrst omyté, osušené rukoly, přidejte porci ryby a podušené houby.
Salát z řapíkatého celeru

Salát z řapíkatého celeru

2 hlasy
878kJ 130 Kč
Koláč plněný máslovým krémem

Koláč plněný máslovým krémem

4 hlasy
1h a 10min 1461kJ 150 Kč

Podobné recepty

Ryba na kerblíku

Ryba na kerblíku

19 hlasů
40min 173 kJ 162 Kč
Candát s kdoulovou omáčkou

Candát s kdoulovou omáčkou

12 hlasů
45min 547 kJ 145 Kč
Candát na rajčatech

Candát na rajčatech

10 hlasů
1h a 5min 547 kJ 190 Kč
Pečení  pstruzi

Pečení pstruzi

11 hlasů
45min 822 kJ 155 Kč
Pražma s bazalkou a olivami

Pražma s bazalkou a olivami

7 hlasů
35min 500 kJ 195 Kč
Plněný cejn

Plněný cejn

7 hlasů
1h a 20min 349 kJ 180 Kč

Články nejen o vaření