Prostreno.cz

Rumové broskve

Dezert pro mlsné jazýčky.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 15min

    10min příprava

    5min vaření

  • 878 kJ / 210 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy35g
tuky5g

Ingredience na

  • 2 ks broskví
  • 4 lžíce rumu
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 2 ks hřebíčků
  • 1 špetka skořice
  • 4 lžíce citrónové šťávy
  • 4 lžíce višňového džemu
  • 4 lžíce sušených meruněk - na nudličky nakrájené
  • 100 ml vody

Postup přípravy

  1. Vodu svařte s cukrem, citrónovou šťávou, skořicí a hřebíčky.
  2. Z broskví vyndejte pecky, broskve několikrát propíchněte vidličkou a pokapejte rumem. Dejte do svařené vody s cukrem a povařte 4 minuty.
  3. Broskve vyndejte děrovanou lžící, dejte na talířky. Na každou broskev dejte lžíci džemu, posypte kandovanými meruňkami a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,41g
  • Sacharidy:

    392,10g
    • Cukry:

      231,39g
  • Tuky:

    19,57g
  • Vláknina:

    64,50g

Aktivita pro spálení: 210 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Kuřecí prsa s broskví

(25 hlasů)
50min
725 kJ

Kuřecí stehna v broskvové omáčce

(21 hlasů)
1h a 25min
739 kJ

Jednoduchý broskvový salát

(8 hlasů)
20min
409 kJ
Více receptů

Celkem 6 komentářů

hedvika
10.06.2016
deeana
11.04.2016
Anonym
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Rumové broskve

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat