Prostreno.cz

Pórek s provensálským kořením

Recept na pórkový předkrm nebo přílohu k masu.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 292 kJ / 70 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy10g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěný pórek uvařte ve větším hrnci v mírně osolené vodě (vařte přibližně 15 minut). Rajčata překrojte napůl a opečte na grilovací pánvi.
  2. Nakrájenou cibulku a česnek orestujte na ořechovém oleji. Před dokončením přidejte k cibuli vinný ocet, nasekanou pažitku, provensálské koření a pepř. Na mísu dejte uvařený pórek, rajčata a vše přelijte ořechovým olejem s cibulkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    22,10g
  • Sacharidy:

    127,50g
    • Cukry:

      15,20g
  • Tuky:

    103,88g
  • Vláknina:

    33,00g

Aktivita pro spálení: 70 kcal

8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení



Podobné recepty

Pórková polévka

(11 hlasů)
45min
247 kJ

Pórkový krém

(21 hlasů)
50min
424 kJ

Pórek plněný klobásovou směsí

(18 hlasů)
60min
589 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Ohodnoťte recept:
Pórek s provensálským kořením

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat