Prostreno.cz

Telecí v mandlové omáčce

Jemné telecí maso s mandlovou omáčkou.

22.03.2012 lanvin
50min

10min příprava

40min vaření

946 kJ / 226 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji opečte osolené telecí plátky, přidejte mandle, nasekanou petrželku, vývar, přikryjte a duste 30 minut nebo až maso změkne. Před dokončením přidejte do omáčky jíšku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    106,70 g
  • Sacharidy:

    51,20 g
    • Cukry:

      4,00 g
  • Tuky:

    133,88 g
  • Vláknina:

    13,20 g

Aktivita pro spálení:

473 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

141

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí roláda s brusinkovou náplní

(16 hlasů)
45min
761 kJ

Marinované telecí kotlety podle Zdeňka Pohlreicha

(27 hlasů)
50min
760 kJ

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
567 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Telecí pečeně

150 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T3 g

Petrželka

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

jíška

500 kcal / 100g
B5 g
S40 g
T50 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí v mandlové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba