Prostreno.cz

Telecí v mandlové omáčce

Jemné telecí maso s mandlovou omáčkou.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 50min

    10min příprava

    40min vaření

  • 930 kJ / 222 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny17g
sacharidy6g
tuky16g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Na oleji opečte osolené telecí plátky, přidejte mandle, nasekanou petrželku, vývar, přikryjte a duste 30 minut nebo až maso změkne. Před dokončením přidejte do omáčky jíšku.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,20g
  • Sacharidy:

    78,40g
    • Cukry:

      4,00g
  • Tuky:

    195,00g
  • Vláknina:

    13,80g

Aktivita pro spálení: 222 kcal

27

minut jízdy na kole

21

minut běhu

66

minut uklízení



Podobné recepty

Telecí roláda s brusinkovou náplní

(16 hlasů)
45min
762 kJ

Marinované telecí kotlety podle Zdeňka Pohlreicha

(27 hlasů)
50min
743 kJ

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
553 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Telecí v mandlové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat