Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Telecí v mandlové omáčce

lanvin
13hlasů
Hodnotit

50min

10min příprava

40min vaření

898 kJ

energetická hodnota na 100g

220 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:18g tuky6g sacharidy10g bílkoviny

Jemné telecí maso s mandlovou omáčkou.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 plátky telecí kýty
  • 4 špetky soli
  • 100 g drcených mandlí
  • 200 g zeleninového vývaru
  • 4 snítky zelené petrželky
  • 2 lžíce tmavé hotové jíšky
  • 4 lžíce oleje

Postup přípravy

  • Na oleji opečte osolené telecí plátky, přidejte mandle, nasekanou petrželku, vývar, přikryjte a duste 30 minut nebo až maso změkne. Před dokončením přidejte do omáčky jíšku.
Slaninové brambory

Slaninové brambory

2 hlasy
1h a 30min 620kJ 105 Kč
Rozmarýnové kuličky

Rozmarýnové kuličky

2 hlasy
1h a 15min 973kJ 180 Kč

Podobné recepty

Telecí roláda s brusinkovou náplní

Telecí roláda s brusinkovou náplní

16 hlasů
45min 710 kJ 222 Kč
Marinované telecí kotlety podle Zdeňka Pohlreicha

Marinované telecí kotlety podle Zdeňka Pohlreicha

25 hlasů
50min 757 kJ 250 Kč
Pečená telecí játra

Pečená telecí játra

14 hlasů
55min 554 kJ 121 Kč
Telecí lýtko s bylinkami

Telecí lýtko s bylinkami

19 hlasů
1h a 50min 927 kJ 245 Kč
Dušené telecí maso

Dušené telecí maso

15 hlasů
1h a 5min 608 kJ 250 Kč
Telecí nudličky přelité vinnou omáčkou

Telecí nudličky přelité vinnou omáčkou

9 hlasů
40min 555 kJ 250 Kč

Články nejen o vaření