Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Teplý tuňákový salát

lanvin
12hlasů
Hodnotit

40min

20min příprava

20min vaření

498 kJ

energetická hodnota na 100g

95 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:6g tuky9g sacharidy6g bílkoviny

Salát z tuňáka s bazalkovým pestem a zelenými fazolkami.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 650 g malých nových brambor
  • 2 lžíce bazalkového pesta
  • 4 lžíce olivového oleje - může být i od tuňáka
  • 175 g tuňáka v olivovém oleji
  • 200 g zelených fazolek
  • 2 hrsti baby špenátu
  • 2 hrsti cherry rajčat - přepůlených

Postup přípravy

  • Brambory omyjte, dejte do vroucí vody a vařte patnáct minut zcela doměkka.
  • Mezitím smíchejte pesto s olejem a tuňáka nechte okapat. Pak jej vidličkou rozdělte na jednotlivé kousky. Na poslední tři minuty přidejte k bramborám fazolky. Poté obojí sceďte a pořádně osušte. Dejte do salátové mísy.
  • Přisypte špenát (krásně se ohřeje od brambor a fazolí), osolte a opepřete, vmíchejte rajčata i tuňáka a pokapejte olejem s pestem.
TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.

Kuřecí paličky pečené s jablky

Kuřecí paličky pečené s jablky

7 hlasů
1h a 20min 412kJ 190 Kč
Koriandrový dip

Koriandrový dip

4 hlasy
15min 540kJ 70 Kč

Podobné recepty

Salát Nicoise

Salát Nicoise

20 hlasů
20min 517 kJ 107 Kč
Rychlý tuňákový salát

Rychlý tuňákový salát

33 hlasů
10min 921 kJ 71 Kč
Salát s tuňákem

Salát s tuňákem

15 hlasů
20min 706 kJ 59 Kč
Tuňák s chřestem

Tuňák s chřestem

20 hlasů
20min 556 kJ 152 Kč
Tuňákový salát s ananasem

Tuňákový salát s ananasem

12 hlasů
30min 625 kJ 83 Kč
Salát s tuňákem

Salát s tuňákem

10 hlasů
35min 513 kJ 89 Kč

Články nejen o vaření