Prostreno.cz

Jahody Romanoff

Výborný dezert s čerstvých jahod.

Ohodnotit
(10 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 581 kJ / 138 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy11g
tuky10g

Ingredience na

  • 250 g jahod - přepůlených
  • 1/2 ks pomeranče - šťáva
  • 2 lžíce likéru Grand Marnier
  • 3 lžíce pomerančové kůry - nastrouhané na tenké nitky
  • 140 ml smetany ke šlehání
  • 1 lžíce moučkového cukru

Postup přípravy

  1. Smetanu našlehejte s cukrem.
  2. Na talířky rozdělte jahody, přidejte kopeček našlehané šlehačky, pokapejte pomerančovou šťávou smíchanou s likérem a posypte pomerančovou kůrou. Hned podávejte.

TIP:

Další skvělé recepty najdete v Magazínu Albert v kuchyni. Tištěnou verzi Albert magazínu hledejte supermartech a hypermarketech Albert.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,55g
  • Sacharidy:

    163,00g
    • Cukry:

      114,57g
  • Tuky:

    40,57g
  • Vláknina:

    4,00g

Aktivita pro spálení: 138 kcal

17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

41

minut uklízení



Podobné recepty

Jahodové muffiny

(19 hlasů)
40min
1008 kJ

Jahodový letní dortík

(22 hlasů)
50min
1119 kJ

Jahodová bublanina

(31 hlasů)
45min
1050 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jahody Romanoff

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat