Prostreno.cz

Lasagne s tuňákem a houbami

Recept na přípravu lasagni s tuňákem.

08.06.2012 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

592 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné houby, omytou cuketu a oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno.
  2. Na pánvi s rozehřátým olejem nechte zesklovatět cibuli, přidejte cuketu, houby, osolte opepřete a poduste 10 minut. Zalijte rajčatovou omáčkou, dochuťte solí a pepřem, nechte projít varem a dejte stranou.
  3. Lasagne připravte podle návodu na obalu.
  4. Z másla, mouky, špetky soli a mléka připravte bešamel, který podle chuti osolte a opepřte.
  5. Scezeného tuňáka promíchejte s připravenou zeleninou. Do zapékací mísy položte plátky lasagni, vrstvu zeleniny s tuňákem, pak další vrstvu lasagni a pokračujte až spotřebujete všechnu zeleninu i lasagne. Poslední vrstva budou lasagne. Vše zalijte bešamelem.
  6. Pečte v troubě při 180 °C přibližně 40 minut.
  7. Před koncem pečení posypte nastrouhaným sýrem a petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    447,53 g
  • Sacharidy:

    207,89 g
    • Cukry:

      83,48 g
  • Tuky:

    364,40 g
  • Vláknina:

    22,05 g

Aktivita pro spálení:

1005 kcal
125

minut jízdy na kole

95

minut běhu

300

minut uklízení





Podobné recepty

Špenátové lasagne

(47 hlasů)
45min
603 kJ

Italské lasagne

(13 hlasů)
3h a 0min
999 kJ

Lehký recept na zapečené špagety Carbonara

(24 hlasů)
40min
1553 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

Avatar
Avatar kamila76
23.11.2016
Avatar Anonym
02.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

lasagne

158 kcal / 100g
B9 g
S11 g
T12 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Lasagne s tuňákem a houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba