Co je nového

.

Nové zprávy

Nemáte žádné nové zprávy

Rybí filé s pestem

lanvin
8hlasů
Hodnotit

40min

10min příprava

30min vaření

625 kJ

energetická hodnota na 100g

120 Kč

cena za celý pokrm

Nutriční informace na 100 gramů:7g tuky5g sacharidy11g bílkoviny

Recept na přípravu ryby, kterou můžete servírovat během 30 minut.

Ingredience na
Uložit recept do kuchařky

  • 4 porce rybího filé z bílé ryby
  • 1 lžíce koření na ryby
  • 5 lžic másla
  • 1/2 lžíce sušeného kopru
  • 1 lžíce hrubě mletého pepře
  • 4 špetky soli
  • 4 lžíce pesta
  • 4 plátky citrónu

Postup přípravy

  • Porce ryby posypte solí, pepřem a kořením na ryby - koření důkladně vetřete do ryby.
  • Na rozehřátém másle ryby opečte z každé strany přibližně 10-15minut.
  • Podávejte s pestem a plátkem citrónu.
Polévka s polentou

Polévka s polentou

3 hlasy
35min 424kJ 99 Kč
Zeleninové placky

Zeleninové placky

3 hlasy
1h a 15min 475kJ 80 Kč

Podobné recepty

Ryba v citronové omáčce

Ryba v citronové omáčce

15 hlasů
50min 478 kJ 180 Kč
Rybí filé s houbami

Rybí filé s houbami

16 hlasů
45min 522 kJ 110 Kč
Rybí filé s koriandrem

Rybí filé s koriandrem

10 hlasů
40min 981 kJ 130 Kč
Ryba na červeném víně

Ryba na červeném víně

11 hlasů
35min 979 kJ 140 Kč
Rybí filé s rajčaty a bazalkou

Rybí filé s rajčaty a bazalkou

14 hlasů
50min 559 kJ 99 Kč
Rybí filé se zeleninou

Rybí filé se zeleninou

11 hlasů
60min 387 kJ 160 Kč

Články nejen o vaření