Prostreno.cz

Pstruh s hruškou

Perfektní kombinace ryby a ovoce.

27.07.2012 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

496 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Chilli papričku bez semínek jemně nakrájejte, jarní cibulku nakrájejte našíkmo na 3 cm kousky a oloupaný zázvor jemně nakrájejte.
  2. Z hrušek odstraňte jádřinec, hrušky nakrájejte na tenké plátky a pokapejte je citrónovou šťávou.
  3. Na lžíci oleje orestujte cibulku, zázvor a chilli papričku, přidejte pomerančovou šťávu, sójovou omáčku, hrušky a vše poduste na silnějším ohni 5 minut.
  4. Na větší teflonové pánvi s rozehřátým olejem opečte osolené, opepřené filety ze pstruha. Pstruhy podávejte s omáčkou hruškami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    127,77 g
  • Sacharidy:

    117,05 g
    • Cukry:

      64,30 g
  • Tuky:

    97,68 g
  • Vláknina:

    20,70 g

Aktivita pro spálení:

464 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

138

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh na tymiánu

(12 hlasů)
40min
880 kJ

Filé ze pstruha s pistáciemi

(13 hlasů)
1h a 25min
883 kJ

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
607 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s hruškou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba